Branson K-serie

Branson K78

Branson K-serie, K78 har en kraftig Euro 5 motor på 74 hk. Traktoren har clutchfritt vendegir, aircondition, stereoanlegg, gode arbeidslys, og 3 doble hydraulikkuttak bak. Traktoren er ellers godt utstyrt, og takler de fleste arbeidsoppgaver.

Branson F-serie

Branson F47Cn

Branson F-serie, her F47C, er den sterkeste versjonen av F-serien, med 45 hk. Dette er den første traktoren som er utstyrt med en kraftig LED-bjelke som arbeidslys fremme. Hytten har også utstyr som stereoanlegg og aircondition, og er klargjort for montering av frontlaster ved at den har joystick og hydraulikksentral. F-serien er betraktelig større enn 00-serien, og litt mindre enn 25-serien.

F-serien har fra 35 – 45 hk, og de forskjellige modellene leveres i 4 versjoner. To med hytte og to uten, med vendegir eller hydrostatisk gir.

Branson 00-serie

Branson 2900h

Branson 2900h er en liten traktor som kan få utrettet overraskende mye! 2900h har 28 hk og hydrostatisk gir med 2 grupper. Hydrostatisk gir vil si at i stedet for en clutch-pedal, så har man to pedaler der man trykker den ene for å kjøre fremover, og den andre for å kjøre bakover. Traktoren kan også leveres med tradisjonell manuell gir, da heter modellen 2900.

00-serien kan leveres med frontlaster som har tredjefunksjon og en praktisk 4-i-1 skuff, midtmontert klippeaggregat, samt traktorgraver. Til dekkutrustning har vi vanlige landbruksdekk, industridekk eller gressdekk å velge imellom.

25-serie Branson

Branson 5025Ch

Branson 5025Ch er en traktor på 47 hk med hydrostatisk gir fordelt på 3 grupper. Dette betyr at den ikke har noen clutch-pedal, i stedet har den to pedaler der man trykker den ene for å kjøre fremover, og den andre for å kjøre bakover. Branson sine hydrostat traktorer kommer også med «linket pedal», dette betyr at når man trykker ned pedalen, så vil hastigheten i giret øke samtidig som motoren øker turtallet. I praksis blir det altså litt som med automatgir.

Branson 5025 kan leveres i 4 forskjellige versjoner, R som er med veltebøyle, CX som er standardversjon med hytte, C som i tillegg har aircondition og stereoanlegg, og Ch som i tillegg har hydrostatisk gir. Alle modellene kan leveres med landbruksdekk, industridekk som på bildet, eller gressdekk.