Service er viktig for vedlikeholdet av traktoren din, både for at den skal holde seg i verdi, men også for din egen del slik at det blir et problemfritt eierskap. Våre erfaringer er at hvis man vedlikeholder traktoren etter det anbefalte serviceintervallet så vil traktoren være problemfri meget lenge.

Branson Norge har et kontinuerlig utvidende nettverk av servicepartnere slik at det skal være enklest mulig for våre kunder å få utført service og eventuelle reparasjoner. Hvis du ikke finner noen av partnerne våre i ditt område, så kan du ta kontakt med oss og så skal vi hjelpe til med å finne et verksted.

Servicepartnerne våre kan man enkelt finne i kartet, og når man trykker på lokasjonen får du opp kontaktinformasjon til verkstedet.

Garanti

Branson traktorene kommer med 2,5 års garanti, men det betinger at fabrikkens foreskrifter for service og vedlikehold blir utført, og at man bruker originale deler. Serviceintervallet varierer noe mellom modellene, men generelt kan man si at de første intervallene er ved 50, 250/300, 500/600 timer. Serviceintervallet står beskrevet i manualen som følger traktoren.