Branson Norge tilbyr mye forskjellig utstyr. Noe utstyr er fra andre produsenter, mens noe er fra Branson selv. Vi jobber kontinuerlig med å ha det beste utstyret tilgjengelig og kan blant annet levere kjetting og utstyr fra LillesethIgland, Sisu og Økonomideler. Så om det er noe du er interessert i men som du ikke finner her, så oppfordrer vi deg til å ta kontakt så kan vi se om vi klarer å finne riktig utstyr og tilbehør til din traktor.

Utstyr fra Branson

Branson tilbyr frontlaster til alle traktorene. Frontlasteren er av kjent Branson kvalitet som står i stil til traktoren, både når det gjelder kvalitet og styrke.

Frontlaster finnes i standard versjon, med parallellføring, og en som i tillegg er utstyrt med tredjefunksjon og 4-i-1 skuff. 4-i-1 skuffen har to hydrauliske sylindre slik at skuffen kan åpnes og lukkes. Skuffen kan altså brukes som vanlig skuff, planeringsskjær eller klype noe som gjør skuffen anvendelig i mange situasjoner uten at man trenger så mange redskap. Frontlasteren er meget enkel å montere og demontere, og har egne føtter slik at den står stødig når den ikke er i bruk på traktoren. Mer informasjon om hvilken frontlaster som passer hvilken traktor finner man på informasjonssiden om traktoren.

Frontlaster utstyr
graver utstyr

Branson tilbyr traktorgraver til de fleste av traktorene. Traktorgraveren er av god Branson kvalitet og du vil ikke bli skuffet over hvor kraftig den er. Vi har 6 forskjellige modeller som er tilpasset motorytelse og vekt til de forskjellige traktorene.

Man kan bli overasket over hvor enkelt det er å demontere eller montere traktorgraveren på traktoren. Som oftest er det gjort på 5 minutt.

Vi tilbyr dekk til alle traktorene til meget konkurransedyktige priser! Traktorene leveres i utgangspunktet med landbruksdekk, men de kan like gjerne leveres med industridekk, eller gressdekk. Om det er ønskelig at traktoren skal leveres med et ekstra sett dekk, er det også mulig.

00-serien til Branson kan leveres med midtmontert plenklipper. Plenklipper aggregatet er meget solid, og kobles på midtmontert kraftuttak. Klipperen er hele 1,92 meter bred! For de som er vant med en litt mindre bensindreven traktorklipper, så vil de få seg en fin overraskelse når de prøver denne her.